Sysslomansgatan 8
753 11 Uppsala

om mig

Jag examinerades från massörutbildningen 2001. Blev samma år klar med en basmedicinsk utbildning på Karlstads Universitet. Som ny-exad massör gavs jag möjlighet att hyra ett behandlingsrum på Centralbadet i Uppsala. Idag Actic, då Nautilus gym. Jag startade Citymassören och fick God praktik från dag ett. Började även massera åt Uppsala Hockey, på den tiden ett division-1 lag. Drog runt som en riddare med massagebänken mellan Nautilus Gym, Gränby ishall och olika företag. Minns med ett leende sommarkvällen när jag stod med bänken mitt i en möhippa på Lyssnarängen. Ett kul minne!

Vid det här laget har det blivit tiotusentals utförda behandlingar och en hel del samlad erfarenhet. Ett upparbetat och värdefullt kontaktnät av fysioterapeuter, naprapater och läkare m.fl.

Jag är oerhört ödmjuk inför faktumet att jag fortfarande efter 20 år trivs med mitt jobb. Att jag dagligen får hjälpa nya och återkommande personer med besvär i rygg och axlar ETC. Jag är blind sedan 1992 och har en ledarhund. Allergiker brukar sällan reagera men det är kanske bra att veta för dig som har en överkänslighet.

Väl mött!
Fredrik Mattsson